Om oss

Det startet i et lite kontor- og lagerbygg i Vika i 1985. Siden har vi forflyttet oss til Lørenskog, via Sandaker før vi i 1993 endte opp i den gamle trevarefabrikken på Strømmen. Her er vi fortsatt lokalisert og er fortsatt like lidenskapelig opptatt av kvalitet for våre kunder. Vi har gjennom disse årene opparbeidet oss en god leverandørportefølje av det vi mener er de beste leverandørene på lager-, verksted- og kontorinnredninger på markedet.

 

Vi er forhandlere for en av verdens ledende leverandører av reolsystemer, spanske Mecalux SA. På glassvegger og andre rominndelinger forhandler vi dansk design via DEKO – en av Europas ledende produsenter av glassvegger og gjennom de siste 15 årene har vi vært så heldige å få være forhandler av LISTA AG på verkstedinnredinger. Disse produseres i kjent sveitsisk kvalitet og er i toppsjiktet av kvalitetsinnredninger, verden over.

 

Montørene våre har lang erfaring med våre produkter, og er opptatt av å være behjelpelige og løsningsorienterte. De fleste montørene har egne produktkategorier, i den hensikt at våre kunder skal få en rask og økonomisk monteringskostnad på løsningene vi selger. Montering kan vi tilby over hele landet.

 

Hos oss skal får du hjelp med ditt prosjekt uansett størrelse. Vi kommer gjerne ut på befaring til deg, tegner opp løsninger, svarer deg på telefon eller sender deg det du bestiller via nettbutikk. Velkommen til en hyggelig handel hos oss.

Ansatte

Business Characters

Nils Petter er firmaets eier og daglig leder. Primært arbeider han med reolsystemer og mesaniner, men har solid kunnskap om alle våre produkter.

Nils Petter Lien

Daglig leder/salg
Tlf. 900 38 422
E-post: [email protected]
Business Characters

Ole arbeider primært med veggsystemer og innredninger til kontorsystemer. Han har ellers også lang erfaring med hele vårt produktspekter.

Ole Myhre

Salg
Tlf. 909 88 072
Epost: [email protected]
Business Characters

Lars er vår spesialist på verkstedinnredninger, men håndterer også vårt øvrige produktspekter.

Lars E. Kalleberg

Salg
Tlf. 906 83 488
E-post: [email protected]
Business Characters

Arnt Inge er vår representant i Nord Norge.
Han arbeider med spesialprodukter for forsvaret i tillegg til vårt øvrige produktspekter.

Arnt Inge Jacobsen

Salg
Tlf. 911 65 984
E post: [email protected]
Business Characters

Tom Ove lager tekniske tegninger og illustrasjoner av prosjekter. Tom har omfattende kompetanse på reoler og kan svare på tekniske spørsmål.

Tom Ove Låver

Teknisk avdeling
Business Characters

Ingar er vår kontorsjef og håndterer vareflyten inn og ut fra bedriften i tillegg til ordre og fakturering.
Ingar har omfattende kunnskap om hele vårt produktspekter.

Ingar Myrvold

Kontorsjef.
Business Characters

Renatas styrer vårt lager og sørger for at rett vare blir levert til rett tid.
Han er også behjelpelig med montering av produkter. Avtal på forhånd.

Saunorius Renatas

Lager

Kontakt oss for mer informasjon om våre produkter, og om hvordan vi kan hjelpe deg!